Filip Šturm

Komplexní finanční poradenství

V dnešní době je klíčové mít své finance pod kontrolou, ať už jde o správu rodinného rozpočtu, investice nebo zajištění na důchod. Finanční jistota nám poskytuje klid a umožňuje lépe zvládat neočekávané situace, plánovat do budoucna a plnit si své cíle. Orientovat se v široké nabídce finančních produktů, jako jsou pojištění, úvěry, či investiční možnosti, však může být náročné.

Právě proto je dobré se obrátit na zkušeného finančního poradce, který vám pomůže najít optimální řešení šité na míru vašim potřebám. S jeho odbornou pomocí můžete nejen ušetřit, ale také zhodnotit své prostředky a dosáhnout finanční stability. Touto cestou Vám představujeme Filipa Šturma, profesionálního finančního poradce, který nabízí komplexní finanční poradenství na míru. Jako certifikovaný člen Evropské asociace finančního plánování (EFPA) poskytuje špičkové finanční služby po celé České republice.

„Finanční jistota poskytuje klid a umožňuje lépe zvládat neočekávané situace a plnit si své cíle.“

Kontaktní formulář

Filip Šturm

  • Jana Palacha 2783
  • Pardubice 53002
  • IČ: 88028721

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 613 673 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena