REGIS - CZECH, spol. s r.o.

Celulózová folie

Udržitelný obal pro masný průmysl

Celulózová folie je ideálním řešením pro balení potravin v masném průmyslu před tepelným opracováním. Vyrábí se z obnovitelných surovin a slouží jako ekologická alternativa k plastovým obalům. Zajistí vynikající ochranu tukových potravin, přitom zachová jejich čerstvost a kvalitu. Nabízíme nejvyšší jakost průhledné bezbarvé celulózové folie, zvané Tomofan. Díky svým vlastnostem velmi dobře propouští uzenářský dým. Šunky, sýry a jiné výrobky zůstanou stále čerstvé a nejsou znečištěny sazemi a jinými nečistotami, které se podílí při procesu uzení.

Nejvyšší standard balení uzenářských výrobků

Novinkou v našem sortimentu je vylepšená verze celulózové folie zvaná Celokan. Jedná se o unikátní folii o vyšších parametrech a větší odolnosti tak, aby si zachovala kvalitu potravin po dlouhou dobu. Folie je balená v rolích o rozměrech 400 mm, 480 mm, 600 mm, 680 mm a 800 mm.

„Celokan nabízí vyšší odolnost a zachovává kvalitu potravin po delší dobu, což je ideální pro udržení čerstvosti uzenin.“

Kontaktní formulář

REGIS - CZECH, spol. s r.o.

  • Hradišťská 107
  • Český Těšín - Mistřovice 73562
  • IČ: 25364162
  • DIČ: CZ25364162

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 613 673 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena