Skalkov Holding s.r.o.

Inovace v obalovém průmyslu

V dnešní době, kdy je udržitelnost jedním z hlavních trendů v podnikání i každodenním životě, je důležité sáhnout po produktech, které jsou šetrné k životnímu prostředí a zároveň zdravotně nezávadné a funkční. Firma Skalkov Holding s.r.o. vám přináší vysoce kvalitní papírové tašky, vyráběné v České republice, které nejen splňují přísné ekologické standardy, ale zároveň jsou praktickým řešením pro každodenní použití, zejména v oblasti potravinářství. Papírová taška byla původně vyvinutá k balení ovoce a zeleniny pro potřeby farmářů. Když si její praktičnost a kvalitu oblíbili nejen místní farmáři, rozhodla se ji firma Skalkov Holding s.r.o. nabídnout i dalším zákazníkům. Ačkoliv jde o jednoduchý obal, na trhu tato specializovaná taška, která by splňovala specifické požadavky farmářů a prodejců dosud chyběla. Níže Vám představíme přednosti a výhody těchto kvalitních a certifikovaných papírových tašek firmy Skalkov Holding.

Kvalitní papírové tašky s vysokou nosností

Tašky od firmy Skalkov Holding s.r.o. jsou vyrobené z vysoce gramážového papíru, což jim dodává pevnost a odolnost, kterou u běžných papírových tašek nenajdete. Unesou až 8 kg, přičemž samotná taška váží pouhé 3 gramy. Ať už jde o potraviny, produkty z farmářských trhů nebo dárková balení, s jejich taškami máte jistotu, že se neprotrhnou a vydrží nákup nebo balení nejen farmářských produktů.

 

 

„Ocenění Obal roku 2023 je pro nás důkazem, že naše snaha o kvalitu a inovace má smysl a zákazníci to dokáží ocenit.“ – Eva Skalková

Kontaktní formulář

Skalkov Holding s.r.o.

  • Bolina 22
  • Vlašim 25801
  • IČ: 05208980
  • DIČ: CZ05208980

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 604 974 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena